Private Labels
Onze distilleerketel wordt niet alleen voor de productie van eigen producten ingezet, maar deze wordt ook ter beschikking gesteld voor het creëren van private labels. Op deze manier komen expertises uit verschillende branches samen waardoor nieuwe producten met topkwaliteit worden ontwikkeld, en daar worden wij vrolijk van! Zie onderstaand portfolio met de samenwerkingen waar wij erg trots op zijn. Wij gaan graag in gesprek om onze werkwijze en de mogelijkheden te bespreken. Interesse in een eigen private label of het laten distilleren van fruitsoorten? Stuur ons een bericht via het contacten formulier.
De Sterck van Steenberg
De Sterck van Steenberg is een samenwerking met Wijndomein Steenberg uit Epen. Deze grappa hebben wij dubbel gedistilleerd van de schillen van de Gewürztraminerdruif. Zacht, zuiver en krachtig.
Bemelerhof
Al jarenlang brengt Bemelerhof restpartijen fruitsap naar onze Stookery. Deze distilleren wij in opdracht en zetten het fruitsap om in Eau de Vie. Bemelerhof staat bekend om haar biologisch fruitsappen die aan horeca wordt geleverd door heel Nederland. Bemelerhof maakt allerlei likeuren door de Eau de Vie te combineren met fruitsap.
Commanderie 7 Gin
Commanderie 7 Gin is een samenwerking met Viskwekerij Commanderie 7 te St. Pieters Voeren. Gedistilleerd met onder andere verse rozemarijn uit eigen tuin, gedroogd citroengras en jasmijn is deze fris, kruidige en florale gin ideaal als begeleider bij haar huisgemaakte Gravlax.
Buitenplaats Vaeshartelt Kweeperenlikeur
Buitenplaats Vaeshartelt te Maastricht verbouwt op haar landgoed allerlei soorten groenten en fruit. Van de traditionele kweeperen distilleren wij een puur kweeperen distillaat. Deze wordt aangelengd met bronwater en biologisch perensap, zo ontstaat er een licht zoete likeur met honingaroma's.
Brut 172 Gin
Brut 172 Gin is ontwikkeld in samenwerking met twee sterren zaak Brut 172 en alle ingrediënten komen uit een straal van 5 kilometer rondom Reijmerstok. Zowel de blanke als de eiken gelagerde editie is zeer zacht van smaak met een vleugje van peer en verveine.
Bergdorpje Obstler
Bergdorpje Obstler is geproduceerd in opdracht van de Stevige Stokers en tevens eigenaren van Boscafe 't Hijgend Hert en Cuba Libre te Vijlen. De Jonagold en Elstar appels komen uit het Bergdorpje Vijlen en zijn in Noorbeek verwerkt tot maische en gedistilleerd tot een zachte obstler met een stevig Oostenrijks tintje.
Op de Bies Whiskey
De basis van whiskey is bierwort, deze is geproduceerd door Zuyd Craft en daarna door ons gedistilleerd tot een fruitige whiskey. Door de lagering op gebruikte Cabernet Sauvignon en Pinot Noir vaten verwachten wij kruidige tonen met een toets van rood fruit en vanille.
Gulpener Gin
Gulpener Gin in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij en Gulpener Brouwlokaal. Deze Gin is gedistilleerd uit een restpartij Gulpener Herfstbock. Deze fluweelzachte gin heeft een kruidige, bloemige en citrusachtige smaak. Heerlijk puur, met een neutrale of fruitig tonic of voor de avonturier in een biercocktail zoals de Dutch 75.
Mr. Jigs Gin
Mr. Jigs Gin is een samenwerking met het Theaterhotel Venlo, Mr. JIGS Hotel en Herberg Ald Weishoes. Deze Gin is gedistilleerd uit graanalcohol en samenstelling van frisse en spicy ingredienten. Waaronder de schillen van de Japanse citrusvrucht Yuzu en gember. Dit geeft Mr. Jigs zijn eigen karakteristieke smaak, lekker fris maar ook een tikkeltje pittig!